Forberedelse til Fisketræf i Hirtshals
: 2014-10-20 15:55
Med Jette og Jan i spidsen var en del af bestyrelsen og nogle hjælpere mødt onsdag eftermiddag, hvor vi var enige om at øve på vores optræden om lørdagen. Vi sluttede dagen af med en dejlig flæskesteg med sprøde svær og kartofler og en god sovs.
Fredag formiddag blev der lagt sidste hånd på retterne og der var også plads til alm. afslapning og der også tid til en tur til stranden, mens mændene tog en morfar.
Fredag eftermiddag skulle al maden så transporteret ned til det lejede lokale. I det lille køkken skulle der varmes retter og der skulle udskæres og anrettes på ta'selvbordene. Der skulle sættes borde og stole op, så salen var pæn til at modtage gæsterne om aftenen.
Torsdag formiddag gik vi i gang med at tilberede menuen til fredag aften. I køkkenet blev der lavet alle de retter, der skulle koges og bages. På Jans værksted blev alle stegeretterne tilberedt.
Efter en hård dags arbejde sluttede vi af med et dejligt stjerneskud.Fredag formiddag blev der lagt sidste hånd på retterne og der var også plads til alm. afslapning og der også tid til en tur til stranden, mens mændene tog en morfar.
Fredag eftermiddag skulle al maden så transporteret ned til det lejede lokale. I det lille køkken skulle der varmes retter og der skulle udskæres og anrettes på ta'selvbordene. Der skulle sættes borde og stole op, så salen var pæn til at modtage gæsterne om aftenen.