Forside

Kystturen 2024 – Tilmelding fra 22. juli kl. 9 

Hyggetræf i Juelsminde – Tilmelding fra 15. juli kl. 9

Sæt kryds i kalenderen… Autocamper Show åbner dørene for 4. gang

Undgå de værste fejl med din autocamper
Al begyndelse er svær, siger man. Sådan er det også, når man som nybagt ejer af en autocamper tager på sin første tur. Der er en del teknik, man skal have styr på Læs mere 

Ny direktør i Autocamp: “De unge skal med på vognen”  Jan Ankersen skiftede biler ud med autocampere 1. april, da han stoppede hos AutoMester  Læs mere

Sommerturen 2024 til Spreewald i Tyskland Turen startede med en spændende rundtur i Spreewald, som er et forgreningsnet af floden Spree. Vi sejlede bl.a. en unik tur i Kahn både, inden den stod på en lokal middag. St. Hans aften blev afholdt, uden åben ild.
Dagen efter gik turen til Potsdam: Sanssoucislottet, Wandee det gamle Preussens magtkorridor. På besøg i hovedstaden Brandenburg og den forhenværende residensby for Hohenzoller-slægten. Desuden oplevede vi Cecilienborg og Gliniecke Brucke, kendt som Spionbroen.
Efter en “fridag”, gik turen til Dresden, også kaldet Tysklands Firenze. Den blev bombet i stykker, men alt er bygget op igen. Næste oplevelse var skibsløfteanlægget Niederfinow.
Vi sluttede af med Berlin: Muren, Regeringskvarteret og alle de imponerende bygninger, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie samt mange andre monumenter der vidner om både Tysklands og verdenshistorien. 
Tak til alle, for skønne oplevelser og masser af hygge. En ekstra tak til dig Knud, for dit store arrangement. 

Rødspættetræf 2024 i Humlum med udflugt til Venø Seafood Et yderst vellykket rødspættetræf i Humlum, hvor deltagerne skrællede 20 kg. kartofler, lavede 8 liter persillesovs og stegte 114 rødspætter. Det var en hyggelig weekend, med godt humør og masser af social hygge. Træffet blev holdt i skønne omgivelser, og turen til Venø Seafood stod på smagsprøver, herunder både østers og champagne.

Generalforsamling & Træf 2024 Autocamp i Låsby stillede venligt lokaler til rådighed og sponsorerede endda drikkevarer til lørdagens fest. Vi er dybt taknemmelige. Opbakningen til Campervenners træf er bemærkelsesværdig, med næsten 50% af medlemmerne til stede til generalforsamlingen, en præstation få foreninger kan matche. Konceptet med weekenden hvor generalforsamlingen afholdes fungerer optimalt med fredagshygge, generalforsamling lørdag eftermiddag og fest om aftenen. Maden som blev serveret var af vanlig høj standard, musikken var med til at skabe denne fantastiske ramme. Bestyrelsen blev genvalgt, økonomien i Campervenner er god, så det var en generalforsamling i god ro og orden. Bestyrelsen og deres ægtefæller fortjener en stor tak for deres ekstraordinære indsats. I har virkelig løftet niveauet for frivilligt arbejde, hvilket har muliggjort det høje aktivitetsniveau.

Juletræf i Tønder 2023 Det blev klart demonstreret, hvordan Campervenner virkelig forstår at arrangere en fest under julefrokosten. Maden var omhyggeligt tilberedt og smagte fremragende, mens musikken og samværet udgjorde den perfekte kombination. Knud Christoffersen havde planlagt og guidede os igennem til en fornøjelig julefrokost. Et nyt element i år var sponsorgaver fra Brdr.dk Storvognsvask A/S, hvor der ved lodtrækning blev udpeget 3 heldige vindere. Tusind tak for det. “Bestyrelsen i Campervenner har endnu engang udført et imponerende arbejde med at skabe rammer, arrangementer og ture for alle medlemmer gennem hele året – I gør det fantastisk” udtalte Jan Mattsson. Glædelig jul og godt nytår til alle.

 

Stjerneskudstræf i Vildsund 2023

Kystturen 2023

Flashback – Campervenner


Campervenners revy

Autocamperplads

Kørekortdirektivet

Tysk miljøzoner

Etik og Moral – flyer

Samarbejde eller modarbejde

Os der kører autocamper skal høre meget

Nyhed for danske autocampister

Hornborgasøen

Nationalparker

Troldejagt

Autocamperpladser og Tømmerstationer 

Rejseberetning Kroatien af Lisbet & Søren

Fast bolig på hjul

På kærestetur

Anja sælger alt og rejser ud

Annonce