Forside

Generalforsamling & Træf 2024

Autocamp i Låsby stillede venligt lokaler til rådighed og sponsorerede endda drikkevarer til lørdagens fest. Vi er dybt taknemmelige. Opbakningen til Campervenners træf er bemærkelsesværdig, med næsten 50% af medlemmerne til stede til generalforsamlingen, en præstation få foreninger kan matche. Konceptet med weekenden hvor generalforsamlingen afholdes fungerer optimalt med fredagshygge, generalforsamling lørdag eftermiddag og fest om aftenen. Maden som blev serveret var af vanlig høj standard, musikken var med til at skabe denne fantastiske ramme. Bestyrelsen blev genvalgt, økonomien i Campervenner er god, så det var en generalforsamling i god ro og orden. Bestyrelsen og deres ægtefæller fortjener en stor tak for deres ekstraordinære indsats. I har virkelig løftet niveauet for frivilligt arbejde, hvilket har muliggjort det høje aktivitetsniveau.

Juletræf i Tønder 2023

Det blev klart demonstreret, hvordan Campervenner virkelig forstår at arrangere en fest under julefrokosten.
Maden var omhyggeligt tilberedt og smagte fremragende, mens musikken og samværet udgjorde den perfekte kombination. Knud Christoffersen havde planlagt og guidede os igennem til en fornøjelig julefrokost.
Et nyt element i år var sponsorgaver fra Brdr.dk Storvognsvask A/S, hvor der ved lodtrækning blev udpeget 3 heldige vindere. Tusind tak for det.
“Bestyrelsen i Campervenner har endnu engang udført et imponerende arbejde med at skabe rammer, arrangementer og ture for alle medlemmer gennem hele året – I gør det fantastisk” udtalte Jan Mattsson.
Glædelig jul og godt nytår til alle.
 

Stjerneskudstræf i Vildsund 2023

Kystturen 2023

Flashback – Campervenner


Campervenners revy

Autocamperplads

Kørekortdirektivet

Tysk miljøzoner

Etik og Moral – flyer

Samarbejde eller modarbejde

Os der kører autocamper skal høre meget

Nyhed for danske autocampister

Hornborgasøen

Nationalparker

Troldejagt

Autocamperpladser og Tømmerstationer 

Rejseberetning Kroatien af Lisbet & Søren

Fast bolig på hjul

På kærestetur

Anja sælger alt og rejser ud

Annonce